God of War PC yolunda emin adımlarla ilerliyor

Masaüstü oyuncularının merakla beklediği God of War PC oyunu geliyor. Üstelik sadece o değil. Sızan bilgilerde başka Playstation oyunları da var.

Sony, önemli başlıklarını birer birer PC’ye getirirken, oyuncuların da beklentileri daha çok artıyor. Son olarak ortaya çıkan sızıntı God of War PC versiyonu için. ImJasonSaint isimli Twitter hesabından sızdırılan bilgiler doğrultusunda sadece God of War PC için gelmiyor. Ayrıca Ghost of Tsushima, The Uncharted Collection yapımları da PC yolunda.

God of War PC yolunda ilerliyor

Ayrıca sağlam bir geçmişe sahip olan CrazyLeaksOnATrain Twitter hesabında da aynı başlıklar paylaşılmış durumda. Geçtiğimiz dönemde de yaptığı paylaşımlar ile gündem olan hesaplardaki paylaşımlar henüz kaldırılmadı. Ancak iddialar doğru ise PlayStation ile özdeşleşen tüm başlıklar birer birer PC için geliyor.

God of War PC yolunda emin adımlarla ilerliyor

CrazyLeaksOnATrain hesabı, geçmişte birkaç kez Bloodborne PC sürümünün yolda olduğunu iddia etmişti. Takipçileri hala bu açıklamaların resmi olarak onaylanmasını beklerken, hesaptan daha önce yapılan, Epic Games Store’da Kingdom Hearts’ın PC’ye özel ilk çıkışını, Ninja Gaiden Trilogy Remaster’ını doğru olarak tahmin ettiğini de hatırlamakta fayda var.

God of War gibi PC yolunda olan yapımlar, markanın konsoluna ne kadar zarar verir bilinmez ama PC oyuncuları için muhteşem bir fırsat olarak da görünüyor.

23.06.2021 tarihinde saat 22:02’de alınmıştır

Kaynak : https://www.merlininkazani.com/god-of-war-pc-yolunda-emin-adimlarla-ilerliyor-haber-117739

Yorum bırakın